top of page

eFörvaltningsdagarna - Hälsa på oss i monter 78

EA100x200.jpg

Sparx Systems Central Europe - Enterprise Architect

Företag och organisationer behöver en sammanhållen syn på sin verksamhet för att kunna genomföra sin strategi. Med Enterprise Architect tillhandahåller Sparx Systems Central Europe ett omfattande och anpassningsbart design-, utvecklings- och samarbetsverktyg för att skapa denna 360° översikt. Plattformen används för affärsprocessmodellering, informations-/datamodellering och för modellering av system, plattformar och infrastruktur.

ProCloud server 100x200.jpg

Hosta modeller med Pro Cloud Server

Sparx Systems Pro Cloud Server är en stödprodukt till Enterprise Architect. Det är ett smidigt sätt att enkelt dela modeller personer inom ditt team, kunder och konsulter var som helst i världen utan att de behöver installera ytterligare mjukvara.

Prolaborate 100x200.jpg

Samarbeta med Prolaborate

Verktygsrelaterade produkter för samarbete med andra inblandade parter kompletterar erbjudandet. Användargruppen på över 1 miljon världen över inkluderar offentliga sektorer med kommuner, statliga myndigheter och privata sektorer med globala företag samt små företag inom mjukvaruintensiva industrier.

LemonTree 100x200.jpg

Versionshantering med LemonTree

Hantera olika versioner av samma modell. LemonTree är Plug & Play-modellversionsverktyget (Diff & Merge) som revolutionerar arbetet i ett distribuerat modellteam och stödjer efterlevnad av standarder som ISO 26262.

Dynacore - Sparx i molnet

Dynacore är verksamt inom området företagsarkitektur och återförsäljande partner med Sparx Systems i Norden. Vi är specialiserade på molntjänster för Sparx-portföljen Sparx i molnet, teknisk implementering och underhåll av plattformen i lokala lösningar med djup kunskap om både Sparx-verktygsanvändningen och teknisk support.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page