top of page
Image by Austin Neill

Roadshow Enterprise Architect 16 Stockholm

Migrera enkelt till EA 16

Få reda på hur Sparx Enterprise Architect version 16 ser ut och hur du kan använda det när deras Roadshow kommer till Stockholm 13 juni 2022.

exclamation mark

Varför delta i EA 16 Roadshow?

Vår roadshow erbjuder dig uppdateringen till EA 16 och hur du enkelt kan migrera till den nya versionen. Dessutom presenterar våra experter tips och tricks för praktiken:

 • Interaktionen mellan EA Tool Suite med EA 16, Prolaborate 4.0, Pro Cloud Server 5 och WebEA.

 • Funktioner från de senaste 3 utgåvorna som sällan används men gör modellering mycket enklare.

 • 5 steg för smidig modellering.

Läs mer om agendan här

question mark

Vad erbjuder den nya EA16-versionen?

Enterprise Architect 16 är en mycket efterlängtad uppgradering. Den nya versionen är helt uppdaterad till 64-bitars implementeringen, utökar och transformerar nyckelaspekter av hela verktygssviten med Pro Cloud Server 5, Prolaborate 4, WebEA:

 • Förenklad modellering, samarbete och styrning.

 • Automatisk uppdatering av diagram

 • Flexibel förändringshantering för modellgranskning

 • Se agendan här

Dessa nya funktioner erbjuder möjligheter till enklare modellering och vi delar dem gärna med dig.

Kalender

Praktisk information

Datum: 13 juni 9:00-17:00

Plats: Convendum, Vasagatan 16, 111 20 Stockholm

Bra att veta

För att säkerställa en dialog och personligt utbyte av erfarenheter mellan är antalet deltagare begränsat.

Avgift

Deltagaravgiften är EUR 149,- exklusive moms. Inkluderat i priset: Deltagande i dagsprogram på plats inklusive fika och lunch, rabatterade och specifika utbildningar.

Agenda

Gör ditt vardagliga modellarbete enklare med EA 16!

Våra presentationer på EA 16 Roadshow

Roadshow är det perfekta tillfället att lära sig om den nya versionen och träffa andra EA-användare. Dessutom presenterar våra experter tips och tricks från och för praktiken:

 • Interaktionen mellan Enterprise Architecture Tool Suite med EA 16, Prolaborate 4.0, Pro Cloud Server 5, Floating License Server och WebEA

 • Funktioner från de senaste 3 utgåvorna som sällan används, men gör modelleringen mycket enklare.

 • 5 steg för smidig modellering

Agenda
People in a meeting

Våra presentationer

Uppdatering EA16: Enterprise Architect Tool Suite

9:30-10:30

Teamet på SparxSystems Central Europa kommer att presentera de viktigaste förbättringarna av den nya versionen. Enterprise Architect erbjuder också värdefulla men sällan använda funktioner, som vi också kommer att presentera. Du får möjlighet att ställa de frågor som du alltid velat ha ett kompetent och beprövat svar på!

 

Med Enterprise Architect 64 Bitar har du nu en förbättrad teknikplattform till ditt förfogande. Den erbjuder många prestandaförbättringar som gör att du kan arbeta med mycket större datamängder, rapporter, filer och arkiv. Ökningen av prestanda förstärks ytterligare genom användningen av inbyggda databasdrivrutiner.

Med det nya Scriptlet-elementet utnyttjar du det underliggande rika diagrammet och elementets API och kan enkelt anpassa utseende, text, markerade värden och andra egenskaper. I samband med den också nyligen implementerade Grid Style kan du använda beräkningsfunktioner för att uttrycka ännu mer information i modellen. Med Code Miner får du ett kraftfullt verktyg för att importera äldre kod för analysändamål.

Uppdatering EA16, Pro Cloud Server, Prolaborate, Användningsfall

11:00-12:00

Förutom Enterprise Architect 16 kommer vi att visa dig hela Sparx Systems Tool Suite med Pro Cloud Server 5, Prolaborate 4 och WebEA. Många av de nya möjligheterna kommer att öppnas upp i daglig användning och kommer säkert att bli oumbärliga.

Vi kommer att ge dig en inblick i de nya möjligheterna med Enterprise Architect 16 i interaktion med hela Tool Suite för att snabbt introducera dig till den nya användarupplevelsen. Det börjar redan med den intuitiva menystrukturen, som du specifikt kan designa själv. Den förbättrade användarupplevelsen går igenom hela verktygssviten och underlättar den dagliga användningen av modellering. Sist men inte minst har också möjligheterna till samverkan i modelleringsprocessen förbättrats i grunden. Så Enterprise Architect 16 öppnar inte bara upp modelleringsvärlden på ett helt nytt sätt, utan är inbyggt i ett brett ekosystem som du helt kan anpassa efter dina behov.

5 steg för smidig modellering i hela företaget

13:30-16:00

Enterprise Architect är en modelleringsplattform med många alternativ när det gäller design och språk vilket kan leda till intrycket av att komma igång med modellering verkar mycket komplext. Vi kommer att visa dig i praktiska exempel hur du kan övervinna detta hinder med anpassade profiler och valideringsregler för att göra modelleringen mer smidig. Samtidigt kommer du att uppfylla alla efterlevnadskrav och automatiskt kunna implementera modelleringsregler i hela företaget.

Våra 5 steg till en smidig modellering

 • Steg 1: Utveckla en modell med all nödvändig information, arbeta fram frågor med intressenterna, utveckla en exempellösning (referensmodell) för att svara på frågorna.

 • Steg 2: Härled den projektspecifika metamodellen och ytterligare regler och riktlinjer för modelleringsmetoden

 • Steg 3: Konfigurera EA (förenkla gränssnittet, anpassa modelleringsspråk, kartlägga regler med UML-profil och metabegränsningar.

 • Steg 4: Begränsa EA med begränsade perspektiv.

 • Steg 5: Implementera valideringsregler

 • Steg 6: Implementera ytterligare guider i EA om det behövs.

bottom of page